Slant Six Forum,  Forum Index
Slant Six Forum,  Forum Index
Slant Six Forum,  Forum Index
Home Slant Six Forum,  Forum Index Log in Register FAQ Memberlist Search

Click here to make a donation to the Slant Six Forum!

Huge lag when loading board and no new message icons

 
Post new topic   Reply to topic    Slant Six Forum, Forum Index -> How to use this Message Board
Select message display options:             View previous topic :: View next topic  
Author Message
Reed
Supercharged


Joined: 03 Nov 2002
Posts: 13034
Location: Fircrest, WA

Post subject: Huge lag when loading board and no new message icons (Thu Sep 24, 2015 10:33 am) Reply with quote

Ever since the board failure and restore it has taken a very long time for the board to load and when it finally DOES load about 50% of the time I see new posts have happened but I don't see the little yellow lightbulb next to the forums. Is it just me/my computer? I have tried several different browsers and it does it in all of them.



_________________
Back to top
View user's profile Send private message
JBracey
4 BBL ''Hyper-Pak''


Joined: 13 Mar 2015
Posts: 32
Location: Oroville

Post subject: Not just you (Thu Sep 24, 2015 10:44 am) Reply with quote

I'm having the same issues. I'm also getting the occasional errors finding the database and some server unavailable errors. I'll try and post some screenshots later today.


Back to top
View user's profile Send private message
Greg Ondayko
Supercharged


Joined: 27 Nov 2004
Posts: 4412
Location: IRWIN PA

Post subject: (Thu Sep 24, 2015 11:32 am) Reply with quote

Its Super Slow... Like a Stock 170 in a 24 ton Fire truck with 2.41 Gears!



Greg



_________________
Greg Ondayko
69 Dart www.youtube.com/hyperpack

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Reed
Supercharged


Joined: 03 Nov 2002
Posts: 13034
Location: Fircrest, WA

Post subject: (Thu Sep 24, 2015 12:40 pm) Reply with quote

Ditto on the internal server errors. In fact, I got one trying to type this reply:

"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache Server at www.slantsix.org Port 80"



_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Rick Covalt
Board Sponsor


Joined: 23 Oct 2002
Posts: 5290
Location: Waynesboro, Pa.

Post subject: (Thu Sep 24, 2015 1:59 pm) Reply with quote

Yep, everyone is having troubles. I'm sure the guru's of smart are looking into it. Laughing Laughing

Rick



_________________
2 Mopars come with Spark plug tubes. One is a highly refined, record setting, world class, racing machine. The other is a 426 CI. boat anchor!
]
Back to top
View user's profile Send private message
neilskiw
EFI Slant 6


Joined: 09 Jun 2007
Posts: 298
Location: Portland, Or.

Post subject: Same Here... (Fri Sep 25, 2015 7:13 am) Reply with quote

I just pretend it's dial up Shocked

I'll open my snail mail, get more coffee, and "breathe".


Back to top
View user's profile Send private message
Old6rodder
Turbo Slant 6


Joined: 30 Apr 2003
Posts: 797
Location: SoCal

Post subject: Re: Same Here... (Fri Sep 25, 2015 10:22 am) Reply with quote

[quote="neilskiw"]I just pretend it's dial up Shocked

Nooooooooooooo!!!! Crying or Very sad



_________________
Sex, drags, and rock & roll.
Dick, 225% crazy.
Hobby (cars, that is) Photos link
Back to top
View user's profile Send private message
Greg Ondayko
Supercharged


Joined: 27 Nov 2004
Posts: 4412
Location: IRWIN PA

Post subject: Re: Same Here... (Tue Sep 29, 2015 1:51 pm) Reply with quote

neilskiw wrote:
I just pretend it's dial up Shocked

I'll open my snail mail, get more coffee, and "breathe".



But dial up has that grrovy modem connect sound and It will actually load ..


Not say "could not connect to database" or"PHP Critical Error"


Greg



_________________
Greg Ondayko
69 Dart www.youtube.com/hyperpack

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Reed
Supercharged


Joined: 03 Nov 2002
Posts: 13034
Location: Fircrest, WA

Post subject: Re: Same Here... (Tue Sep 29, 2015 3:08 pm) Reply with quote

Greg Ondayko wrote:
But dial up has that grrovy modem connect sound and It will actually load ..



BA-da BA-da BE-deep-BEEEEEEEP ccrshhhhhhhhhhhh CLICK

Laughing



_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Greg Ondayko
Supercharged


Joined: 27 Nov 2004
Posts: 4412
Location: IRWIN PA

Post subject: (Tue Sep 29, 2015 3:11 pm) Reply with quote

I think you mean this...


https://www.youtube.com/watch?v=5qWg6cgFnIU


Greg



_________________
Greg Ondayko
69 Dart www.youtube.com/hyperpack

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Reed
Supercharged


Joined: 03 Nov 2002
Posts: 13034
Location: Fircrest, WA

Post subject: (Tue Sep 29, 2015 3:52 pm) Reply with quote

Yup! Been a while since I heard those friendly tones. But that one is newer and much longer than the ones I remember. Back in the day when a 96k or 144k modem was the bee's knees.



_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Select message display options:   
Post new topic   Reply to topic    Slant Six Forum, Forum Index -> How to use this Message Board All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Go To Slant Six Forum Home

Mopar Ring Member Site
Mopar Ring Member Site



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin, modified by Chuck Rivers